Innovációs díjat nyert a MAHA

MFP 3000

A fennállásának 45. évfordulóján két díjat érdemelt ki a MAHA a frankfurti Automechanika kiállításon: az MFP 3000 innovációs díjat nyert, az FVI táblagépes megoldást pedig a legjobb öt IT és management termék közé sorolták.

Az MFP 3000 útszimulátora az első olyan rendszer, amely a környezeti tényezőket szimulálja, ezáltal az autók próbakör megtétele nélkül egy ollós emelőn próbálhatók ki. Felemelés után a görgőkön futó négy kereket 80 km/h maximális sebességig gyorsíthatjuk fel, miközben a jármű biztonságosan van rögzítve a próbapadhoz. A meghajtás nélküli kerekek szinkronban tartásáról elektromotorok gondoskodnak.

További előny, hogy a kormánykerék elforgatása sem jelent problémát, így szimulálható a kanyarodás művelete, miközben elvégezhető a biztonsági berendezések (például: ESP), a kanyarkövető fényszórók hibakeresése, vagy a sávelhagyás és táblafelismerő rendszer tesztelése. Az automatizált folyamat eredményei – például a meghajtás és fékezés nyomatéka – táblagépen és a PC monitoron is megjeleníthető.

 

FVI táblagép reszponzív kommunikációs felülettel

Egy weben alapuló online rendszer, melyet a Gudat Consulting és a MAHA közösen fejlesztett ki. Az RCI(Responsive Communication Interface) lehetővé teszi, hogy a járművek viszgálatakor a hibalista alapján azonnali kalkulációt végezzen, amely tartalmazza az alkatrészlistát, valamint az előzetes költségszámítást. Az eredmény azonnal küldhető a tulajdonosnak.

Kiegészítésként a szoftver tartalmaz egy gumi és felni kalkulátort, amellyel egy adatbázis alapján egyszerűen kiszámíthatók a helyes váltóméretek. Összhangban működik az MTD 2000 gumiprofil mélységmérővel, így az elhasznált gumi helyett azonnal új abroncsok ajánlhatók az ügyfél számára.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!